Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

ΈΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ (ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2011)

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΓΟΝΕΙΣ,

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ 27 ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ,  ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ, ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ (ΕΙΣΟΔΟΣ ΑΠΟ ΠΛΑΤΩΝΟΣ) ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ.

Η ΕΚΘΕΣΗ ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ.
ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΩΣ ΓΟΝΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗ ΜΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΕΞΩΣΧΟΛΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΡΕΥΝΕΣ, ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ  ΕΞΩΣΧΟΛΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΔΙΕΥΡΥΝΕΙ ΤΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ, ΘΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ: ΤΟ ΠΡΩΙ (10.00-13.00) ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ (17.00-20.00).

ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΟΥΝ ΕΡΓΑ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΒΡΑΒΕΥΤΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΡΓΟ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΤΑΞΗ.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ! 


2 σχόλια:

  1. Ανυπομονούμε να ξεκινήσει αύριο η έκθεση.
    Το πρωί στις 10 η ώρα θα έχει παράσταση για όλα τα παιδιά του σχολείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Θεσμός που έχει καθιερώσει τα τελευταία χρόνια ο Σύλλογος του 27ου με την έκθεση βιβλίου είναι σημαντικός.Δυστυχώς στις μέρες μας η έτοιμη διασκέδαση της τηλεόρασης έχει καταφέρει τα παιδιά μας σε κατευθυνόμενους τρόπους διασκέδασης με είδωλα και μοντέλα που ξεφεύγουν κατά πολύ απο τα ελλήνικά πρότυπα. Ο αγαπημένος ήρωας των εφηβικών μας χρόνων που μεγάλωσε αρκετές γενιές ΜΕΛΙΟΣ ΚΑΔΡΑΣ απο το ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΕΤΡΑΕΙ Τ ΑΣΤΡΑ έχει αντικατασταθεί από το τον ΕΝΤΟΥΑΡΝΤ στο ΛΥΚΟΦΩΣ. Για να μην γκρινιάζω όμως εύχομαι το καλό εξωσχολικό βιβλίο να ξαναβρεί την θέση του πανω στο κομοδίνο του κάθε παδιού (παίρνοντας τη θέση του psp) και χαιρετίζω την προσπάθεια προς αυτή την κατευθύνση του Συλλόγου για να έχουν πάλι τα παιδιά μας το δικαίωμα να ονειρεύονται με τα δικά τους όνειρα και όχι αυτά που θέλουν να τους προωθήσουν ......

    ΜΑΡΙΑ ΧΑΙΚΑΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή