Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

  Αγαπητοί γονείς

  Βρισκόμαστε μια ανάσα από την έναρξη της σχολικής χρονιάς.
  Το καλοκαίρι ήταν τόσο ζεστό, όσο χρειαζόταν για να μας κρατάει ξύπνιους.
  Στις 23 Ιουνίου μετά από τη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβούλιου του Δήμου Καλλιθέας, όλες οι παρατάξεις εναντιώθηκαν στη συγχώνευση των σχολείων μας, 3ου-27ου.
  Αυτό κοινοποιήθηκε στο Υπουργείο Παιδείας . Δυστυχώς το Υπουργείο δεν το έλαβε υπ᾽ όψιν και στις 18 Ιουλίου ένα καινούργιο Φ.Ε.Κ. μας ενημέρωσε ότι για κάποια σχολεία έγινε αναστολή και κατάργηση των συγχωνεύσεων, αλλά όχι για τα δικά μας.
  Οπως στο πρώτο Φ.Ε.Κ. έτσι και στο τελευταίο δεν έλαβαν υπ᾽ όψιν την αρνητική γνωμοδότηση του Δήμου και τα πολλά προβλήματα που θα δημιουργηθούν στη λειτουργία του σχολείου μας, στα ίδια τα παδιά μας και πήραν την απόφαση για τη συχώνευση.
  Πιστεύοντας ότι πρόκειται για παράλειψη και όχι για εσκεμμένη απόφαση του υπουργείου, από το τέλος Ιουλίου που το πληροφορηθήκαμε μέχρι και σήμερα κάναμε ένα αγώνα δρόμου που φτάνει στο τέλος του, όποιο και αν είναι αυτό.
  Αυτό που πάντα έχουμε στο μυαλό μας είναι τα παιδιά.
  Κοινοποιήσαμε ένα νέο υπόμνημα στο Γραφείο του Υπουργού Κου Λοβέρδου, του Υφυπουργού Παιδείας Κου Δερμεντζόπουλου και κανονίσαμε την Πέμπτη 28 Αυγούστου, να έχουμε συνάντηση στο γραφείο του Υφυπουργού, με τον υπεύθυνο για το συγκεκριμένο θέμα, Κο Κοντό.
  Θα προσπαθήσουμε  η συνάντηση να έχει την καλύερη έκβαση για τα παιδιά μας .

                                        Για το Δ.Σ.

                                       Ο πρόεδρος

                              Βασίλης Παπαδόπουλος